Cutia cu gânduri verzi

Recomand

Scrie un comentariu

Recomand femeilor care s-au aruncat în fel şi fel de relaţii pentru a fugi de singurătate sau pentru a vindeca răni din trecut, o pauză. N-aş putea să le spun ce să facă în acea pauză, dar e o experienţă care trebuie trăită. Aud lucruri despre „cunoaşterea de sine” şi despre „mult timp pentru tine”. Vom vedea.

Recomand aceloraşi femei cartea „Femei care iubesc prea mult”, de Robin Norwood, editura Amaltea. Ştiu că sună a titlu de telenovelă, dar garantez că va deschide mulţi ochi care se închid des de prea multă dragoste.

Din seria „râzi de leşini”, deşi nu prea se pupă cu nota dramatică cu care am început, se găsesc băieţii de la ImproVizaţi. Îi puteţi vedea joia, de la 22, în club Godot, aproape de Club A. Nu prea ai cum să nu rămâi şocat de spontaneitatea şi naturaleţea lor. Pe Bobo îl ştiţi cu siguranţă din reclamele Nutline. E atât de tare omul ăsta încât rade şi înainte să spună o glumă, şi după. Eu îi ştiu de vreo 3 ani, dar nu mai fusesem demultişor la spectacolele lor. N-am mai râs aşa de o vreme bună.

Mai recomand să nu munciţi noaptea, şi-am încheiat.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s