Cutia cu gânduri verzi

Voi cand va treziti din somn, eu atunci ma duc sa dorm…

6 comentarii

Nu va speriati, n-am luat-o razna si nici nu m-am apucat de ascultat manele. Mi-a zis un prieten versurile astea doua si tin sa va anunt ca de luni mi se vor potrivi. Am fost doua saptamani in proba la Adevarul si de luni incep sa lucrez la ei. E un job de redactor online… de noapte. Aici e buba.

Va spuneam la un moment dat ca aveam un job de agent de vanzari la o revista de educatie fizica si sport. Din pacate proiectul se va incheia in curand, din cauza lipsei de interes a profesorilor si a elevilor din tara noastra. Daca nu incercam sa lucram la mentalitate, va trebui sa ne obisnuim cu ideea ca vom avea copii obezi. Bun. Cand am acceptat jobul de agent de vanzari am zis ca e cea mai mare provocare pe care am primit-o. Ei bine, in scurt timp am vazut ca pot sa vand si 700 de reviste intr-o zi, deci am facut fata cu bine provocarii. Acum am primit una si mai mare: aceea de a lucra la un cotidian, de a invata politica, de a face live-texte, toate acestea noaptea.

Acum ce intrebare am pentru voi: ce ar trebui sa fac maine si poimaine, astfel incat sa nu spun luni „Ah, de ce nu am profitat de zilele libere?” Aveti vreo idee? Curatenia iese din plan. Asta am facut toata ziua de azi. Luceste totul de parca vine Pastele.

6 gânduri despre „Voi cand va treziti din somn, eu atunci ma duc sa dorm…

  1. In legatura cu locul de munca….bravo iubita,stiam ca esti fata descurcareatza !!
    In legatura cu ce ai sa faci maine si poimaine….ziua sa te distrezi si noaptea sa dooooooormi…;) pupici

  2. Onila, io zic sa nu pui presiune pe tine….ce voiai sa faci ai facut deja, ce nu ai facut inca vei avea timpul si ocazia sa faci….fii sigura! Asa ca, daca vrei sa stai cu fata in sus si sa nu faci absolut nimic, fa-o! 😀

  3. cred ca nu trebuie sa faci nimic, totul o sa vina de la sine, mai ales ca duminica se schimba si ora:) felicitari pt noul job! acum incepe adevarata viata de noapte! sa ne povestesti cum e sa fii noaptea ca ziua si ziua cum vrei:)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s