Cutia cu gânduri verzi

Zi de duminica in plina joi

Un comentariu

Stiti ce se intampla uneori (rar, foarte rar), cand prietenii mei pica in depresii si ma cheama in ajutor? Stam impreuna doua jumatati de zi si o noapte, ne uitam la Friends fara numar si mancam tot felul de chestii: de la mancare chinezeasca pana la Cremsnit si cartofi copti.

Asa mi-am petrecut jumatate din ziua de ieri si jumatate din cea de azi. Foarte, foarte placut. Desi la inceput se anunta ca trebuie sa-mi strang toate fortele sa imi ajut o prietena buna sa treaca peste o despartire, am vazut cum serialul Friends te poate scoate si din cea mai adanca depresie.

Deci daca e sa aveti vreodata de a face cu o stare nitel mai naspa, incercati cu Friends. Eu am ajuns sa ii ador. M-am mai uitat o data la serial, dar niciodata la 11 episoade de-odata. Stiu, nu sunt multe, dar pentru noi au fost suficiente cat sa ne faca zilele astea din depresive, minunate.

Am realizat ca la un anumit nivel seman cu Monica. Nitel crizata, spirit organizatoric, ambitioasa, dar dumneaei e mult prea competitiva in comparatie cu mine. Mie de fapt nu-mi plac competitiile. La alt nivel seman si cu Phebee: pacifista, hippie, ciudatica si cam nebuna. Si recunosc, mi-as dori sa seman si cu Rachel, ca e asa bunaaaaa ca-ti lasa gura apa 😀

So…

I’ll be there for you
When the rain starts to pour
I’ll be there for you
Like I’ve been there before
I’ll be there for you
‘Cuz you’re there for me too…

Un gând despre „Zi de duminica in plina joi

  1. :)) c tare ai fost… la mine asa e cu Ally McBeal 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s