Cutia cu gânduri verzi

Zoom On – eveniment Laptopnews.ro

Un comentariu

Recunosc, cand vine vorba de calculatoare, sunt pierduta daca nu am un barbat in preajma. Pentru femei ca mine, Laptopnews.ro (in frunte cu Sorin Rusi) si HotCity.ro organizeaza cea de-a doua editie a evenimentului Zoom On. Hai sa vedem daca putem pleca de acolo cu adevarat independente de barbati 🙂 Mai jos stirea.

Seria evenimentelor “Zoom ON” organizate de HotCity.ro şi Laptopnews.ro continuă luna aceasta cu o nouă ediţie şi un invitat special dornic să împărtăşească din experienţa sa publicului interesat.

Dacă la prima ediţie “Zoom ON” am pus în discuţie relaţia dintre modă şi tehnologie, prezentând câteva modele de laptop-uri care corespund cerinţelor unui segment de clienţi şi care pun accentul atât pe partea estetică cât şi pe cea funcţională, acum vom încerca să iniţiem un dialog prin intermediul căruia să aflăm ce anume au în vedere femeile atunci când îşi aleg un laptop.

Invitatul nostru special (suspans) va deschide câteva subiecte de discuţie, axate mai puţin pe partea tehnică, cât mai ales pe cea practică. În fond şi la urma urmei, teoretizarile ne sunt necesare doar în măsura în care activăm într-un domeniu conex IT-ului. Mai mult ne interesează aspectele pe care trebuie să le avem în vedere atunci când suntem puse în faţa unei alegeri şi nu este nici un bărbat priceput în ale tehnicii pe lângă noi care să ne sfătuiască.

Acestea fiind zise, ediţia a doua “Zoom ON” va avea loc miercuri 23 iunie, cu începere de la orele 19:00 la cafeneaua Grand Café Van Gogh (în centrul vechi al Bucureştiului). Vă aşteptăm cu o cafea bună şi apă rece ca gheaţa din partea casei, la o discuţie relaxată de la care sperăm că veţi pleca cu informaţii utile şi învăţăminte pe care nu le găsiţi în cărţi sau manuale.

Un gând despre „Zoom On – eveniment Laptopnews.ro

  1. Multumim frumos pentru sustinere:).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s