Cutia cu gânduri verzi

Va invit la eveniment! Asta seara…

Scrie un comentariu

Zone Reality si Revista Avantaje te invita sa spui NU nedreptatii!

In data de 20 aprilie, incepand cu orele 18:30, la cafeneaua Cafepedia din Piata Romana va fi organizata ceremonia de premiere a celor mai impresionante povesti de viata stranse in urma campaniei Eroine Anonime. Vino si tu alaturi de Zone Reality si Revista Avantaje, pentru acest eveniment!

Va invitam sa va inscrieti la evenimentul de marti, 20 aprilie, incepand cu orele 18:30, la cafeneaua Cafepedia din Piata Romana (Str. Pictor Arthur Verona nr. 2), unde va avea loc ceremonia de premiere a celor mai impresionante povesti de viata stranse in urma campaniei Eroine Anonime.

Aveti sansa de a sta de vorba cu doamna avocat Mihaela Dragan, pentru a afla cum a reusit sa aduca dreptatea in viata multor femei. Alaturi de dansa, invitati speciali la eveniment vor fi Bianca Brad si Liana Stanciu.

Atentie! Numarul de locuri este limitat iar participarea la eveniment se va face numai in baza inscrierii telefonice sau prin e-mail, urmate de confirmare telefonica. Drept urmare, va rugam sa ne scrieti pana cel tarziu pe 19 aprilie 2010 pe adresa de e-mail sorana.linca@edipresse.ro, mentionand numele, prenumele dumneavoastra si telefonul. De asemenea, ne puteti contacta si telefonic la numarul 0756 096 598.

Acum de la mine putere: va fi mancare buna si vin dulce. Puteti confirma prezenta pana la ora 14 la numarul de telefon de mai sus. Ne vedem deseara!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s