Cutia cu gânduri verzi

Trust nobody

4 comentarii

Pe tine trebuie sa te iubesti si sa te pretuiesti cel mai mult. Trebuie sa te pui pe primul loc si sa ai grija de tine si de sufletul tau, caci nimeni n-o va face in locul tau.

Trebuie sa fim o lume de egoisti ca sa supravietuim. Trebuie sa ne tatuam mesaje pesimiste si egoise. Trebuie sa purtam mereu un scut in poseta plic si un zambet ipocrit pe fata.

Viata e prea scurta ca fericirea noastra sa depinda de altii. Suntem cele mai de incredere persoane din viata noastra. Si cele mai importante.

4 gânduri despre „Trust nobody

  1. E foarte adevarat ce spui tu Oana, dar ce faci cand te-ai obisnuit exact invers, cand i-ai pus pe altii pe locul 1 si te-ai lasat pe tine? Eu trec printr-o astfel de etapa si mi-e foarte greu sa fiu egoista, extrem de greu, nu pot sa fac asta cu usurinta, simt ca-i calc pe altii in picioare ca sa fiu eu fericita.

    • DACA E ASA CUM SPUI TU, CE FACEM ATUNCI CU CEA MAI MARE DINTRE PORUNCI DATA OMULUI „IUBESTE-TI APROPAELE CA PE TINE INSUTI”? O IGNORAM, O INCALCAM…NU STIU…INTREB 🙂 EGOISMUL DUCE LA MANDRIE, IAR PENTRU MANDRIE, INGERII AU DEVENIT DEMONI…

  2. ai ma oanaa…eu inca nu cred…. eu tot cred inca in fondul bun al oamenilor, uite asa, cat par eu de sceptica

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s