Cutia cu gânduri verzi

Am trait s-o patesc si p-asta

3 comentarii

Sunt anul 2 la master la SNSPA, Relatii Publice si Comunicare. Irelevant. Acum ceva timp am avut examen la o materie de-aia de-ti sta mintea-n loc: analiza imaginii organizatiilor. Un fel de logica ilogica. Mi-am pus eu atunci toti neuronii la treaba, am facut sinteze, am trait cu cafea si-am facut din noapte, zi. Ma duc la examen destul de pesimista, clickăi pe acolo, astept o saptamana si aflu ca… am picat. Am fost putin dezamagita, dar stiam ca mai exista sansa a doua.

Saptamana trecuta, sambata, aveam a doua sansa la viata de integralist. Am tot amanat sa ma apuc de invatat. Si uite asa se facu joi (prea obosita ca sa invat), apoi vineri… cand dragul meu iubit mi-a facut o super mega ultra surpriza: un aparat foto dupa care am salivat de multe ori. Acus sa te vaz, Oana! Ţâc in stanga, ţâc in dreapta, clic pe flori, clic pe fiecare pasare ce mi se aseza la fereastra.

Evident ca n-am invatat nimic. Pentru prima data in viata mea, m-am dus bata la un examen. Stiam de 5 ori mai putin decat la prima sansa. Si surpriza: profu’ nu avea niciun gand sa faca sesiune de restante. Deci cine pica examenul asta, nu intra in dizertatie. De vis.

Si aflu acum 10 minute ca l-am luat, frate! Cu 5. Chiar nu mai conteaza cu cat. Aproape ca am plans de fericire. Ma consider o persoana optimista, in mare, dar chiar eram constienta ca nu invatasem nimic. Pur si simplu am avut noroc. Examenul a fost grila, insa de-aia cu schema: daca sunt toate variantele si tu pui doar una, nu primesti niciun chior de punct. Deci chiar le-am nimerit. Ce bafta pe noi!

Si cum a zis profu’ inainte sa incepem examenul: „Bafta, mila si pomana!”

Reclame

3 gânduri despre „Am trait s-o patesc si p-asta

  1. De obicei aceasta „parafraza” se foloseste cand cineva face ceva rau, si tu il atentionezi inainte, dar tot o face si apoi cand se da cu fundul de pamant , e randul tau sa ii zici:

    Ti-am ziiisss!! >:P:P:P :*:*:* Ti-am ziiisss!! >:P:P:P :*:*:* Ti-am ziiisss!! >:P:P:P :*:*:* Ti-am ziiisss!! >:P:P:P :*:*:* Ti-am ziiisss!! >:P:P:P :*:*:* Ti-am ziiisss!! >:P:P:P :*:*:* Ti-am ziiisss!! >:P:P:P :*:*:*

    Ti-am zis io ca-l iei 😛 … zana desteapta si harnica zi buna ….

  2. Oana si restantele??????Mai degraba baba si mitraliera. De la tine ne asteptam doar la ce e mai bun Oana, chiar daca nu mai suntem colege la acelasi master tot o sa bem toti 4 in Piranha dupa dizertatie, asta e stabilit. Si ca si la licenta vom lua aceeasi nota, fara sa fim in aceeasi sala, ca doar ne leaga ceva telepatie. Te pup dulce si iti tin pumnii cu masterul asta.

  3. Multumesc, Cata! Draguta ca intotdeauna. Siguuuur bem! Jucam si un bozo (bolt) daca vreti. Ma rog sa luam si acum aceeasi nota! Pup!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s