Cutia cu gânduri verzi

Speranta e verde

7 comentarii

Poza asta imi vorbeste despre speranta. Am facut-o intr-o zi in care am inteles ca visele devin realitate daca ne dorim. Am vazut ca oamenii sunt suficient de puternici incat sa lupte pentru visele lor. Ar trebui sa luptam in fiecare zi si sa nu incetam sa credem ca visele chiar se implinesc. Am vazut-o cu ochii mei.

7 gânduri despre „Speranta e verde

  1. Superba fotografie si superb post.

  2. Superba poza. E adevarat 100% ceea ce spui tu , Oana.Trebuie sa crezi cu tarie in visele tale.Cred ca renuntarea la propriile vise inseamna slabiciune.Trebuie sa lupti pana in ultima clipa si sa speri. Ambitia si determinarea te pot duce la indeplinirea viselor.

  3. …este adevărat că trebuie sa lupți pentru visele tale și să speri, dar nu să speri la o minune, ci să speri că Dumnezeu te va ajuta să-ți îndeplinești visul. Dacă ceea ce îți dorești, nu este spre folosul tău, atunci este clar că nu ți se va îndeplini, chiar dacă ție ți se pare că-ți va folosi. Numai El știe ceea ce avem cu adevărat nevoie 🙂 să ai în vedere te rog ceea ce ți-am spus în ultimul sms.

  4. bravo…asa e viata ca si in poza ta…

  5. nu stiu daca este speranta,dar stiu ca este doar „Banala” puterea de a supravietui, de a evolua intr-un mediu atat de dur si aproape imposibil de trait. as vrea sa fiu si eu atat de verde!!!!!!!

  6. Sperantele sunt cele care inca ne mai fac sa tinem capul sus printre buruienile pe care le intalnim pe parcursul vietii,greutatile si neimplinirile!!!Speranta=vis…si sa visezi…e ceva nemaipomenit….ceva de care inca ne mai putem bucura…!!!Bineinteles…ca orice vis….speranta….poate si muri…sau disparea…!!!:)Dar tu continua sa speri!!!Nu neaparat verde….ci…oricum!!!

  7. super poza!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s